Σας καλωσορίζω

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε λίγα λόγια για εμένα, για την διαδρομή μου, για τον τρόπο που δουλεύω αλλά και για το πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω. Μέσα από την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα σκοπός είναι να κατανοήσετε  πως μπορεί να σας βοηθήσει η Ψυχοθεραπεία και να ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ελπίζω το ειλικρινές ενδιαφέρον που νιώθω για τους ανθρώπους να έχει γεμίσει αυτόν εδώ τον ιστότοπο. Καλωσήρθατε!
Το βιογραφικό μου

Πως μπορώ να βοηθήσω:

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Μέσα από την Ατομική Ψυχοθεραπεία οικοδομείται μια θεραπευτική σχέση μέσα στην οποία ο θεραπευόμενος, με τη βοήθεια του θεραπευτή, εξερευνά, γνωρίζει και σταδιακά επιτυγχάνει να αλλάξει διάφορες πτυχές του εαυτού του. Ο θεραπευόμενος, ενθαρρύνεται να εκφράσει ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και μέσα από την αφήγηση των εμπειριών του αρχίζει και συνειδητοποιεί καλύτερα ποιος είναι αλλά και προς τα που θέλει να πάει.

Θεραπεία Ζεύγους

H θεραπεία ζεύγους βοηθά στο να καταλάβει το κάθε μέλος του ζευγαριού πώς συνδέεται με τον σύντροφό του, τι συναισθήματα βιώνει, τι ανάγκες και τι προσδοκίες έχει από τη σχέση, αλλά και πώς μπορούν να συμπορευτούν οι δυο τους στη συνέχεια.

Οικογενειακή Θεραπεία

Η οικογενειακή θεραπεία δημιουργεί ένα ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο τα μέλη της οικογένειας μπορούν να μάθουν καινούριους τρόπους για να διαχειρίζονται τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκύπτουν. Εστιάζει περισσότερο στις σχέσεις μεταξύ των μελών και αντιμετωπίζει την οικογένεια σαν ένα «σύστημα», όπου το ένα μέλος επηρεάζει το άλλο.

Online Συνεδρίες

Παραδοσιακά η Ψυχοθεραπεία πραγματοποιείται με τη φυσική παρουσία του θεραπευόμενου και του θεραπευτή. Όμως τα τελευταία χρόνια, η Ψυχοθεραπεία μέσω διαδικτύου είναι ακόμα ένας τρόπος να αναζητήσουμε βοήθεια.

Σεμινάρια

Θα χαρώ να σας δω στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στη Θεραπεία Ζεύγους και σε Θέματα Σεξουαλικότητας. Τα σεμινάρια έχουν θεωρητικό και βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνονται ξεχωριστά σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε φοιτητές ψυχολογίας- κοινωνικών επιστημών.