Οι σπουδές μου ξεκίνησαν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Τμήμα Ψυχολογίας και συνεχίστηκαν σε μεταπτυχιακό επίπεδο πάνω στη Συμβουλευτική, βασισμένο στη ψυχοδυναμική και προσωποκεντρική προσέγγιση (M.Sc. in Counselling Studies), στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (University of Edinburgh). Στο Πανεπιστήμιο Sigmund Freud University της Βιέννης ολοκλήρωσα τις διδακτορικές μου σπουδές (Ph.D. in Psychotherapy Science) μελετώντας την έννοια, τη φύση και τη λειτουργία της θεραπευτικής αλλαγής, όπως επίσης στο ίδιο Πανεπιστήμιο εκπαιδεύτηκα στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία. Τέλος, έχω εκπαιδευτεί στη Θεραπεία Ζεύγους, και στη Ψυχοθεραπεία σε θέματα που αφορούν στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Από το 2011 διατηρώ γραφείο στη περιοχή των Αμπελοκήπων όπου δουλεύω ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Η κλινική μου εμπειρία ως ψυχοθεραπεύτρια περιλαμβάνει θέματα όπως αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα ζευγάρια, εργασιακό άγχος, σεξουαλικές δυσκολίες, κ.α.

Παράλληλα, έχω εργαστεί ως Ψυχολόγος - Συστημική ψυχοθεραπεύτρια στην Κοινωνική Υπηρεσία Τραπέζης Ελλάδος και σε κέντρα Συναισθηματικών και Αναπτυξιακών Διαταραχών, όπου παρείχα Συμβουλευτική Γονέων, Ατομικές Συνεδρίες σε ενήλικες, έφηβους, καθώς επίσης Θεραπεία Ζεύγους και Οικογενειακές Συνεδρίες.

Από το 2013 είμαι Εκπαιδεύτρια στο Κέντρο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας Athens Synthesis Centre όπου διδάσκω Θεραπεία Ζεύγους και Θέματα Σεξουαλικότητας. Στο ίδιο εκπαιδευτικό κέντρο είμαι επιστημονικά υπεύθυνη για την εκμάθηση και εκπόνηση της ποιοτικής έρευνας. Το 2015 και το 2021 ήμουν συντονίστρια σε δύο έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για εκπαιδευτικούς σκοπούς, στο Athens Synthesis Centre και παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας και στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας, αντίστοιχα.

Επιπλέον, από το 2017 συνεργάζομαι με το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας «THESYS» ως εκπαιδεύτρια και είμαι συνυπεύθυνη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη Θεραπεία Ζεύγους.

Είμαι Πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπευτών (European Certified Psychotherapist by European Association for Psychotherapy - EAP) και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ). Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου, παρακολουθώ αλλά και συμμετέχω ως ομιλήτρια σε μια σειρά από συνέδρια και ημερίδες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, αναφέρω:

Πως μπορώ να βοηθήσω: